So many nail polishes, not enough fingers

Verzorgde handen maken een goede indruk. Je kan bij ons terecht voor een gevarieerd aanbod aan nagelverzorgingen. Kies je voor een naturelle look, een babyboom, french of een kleurtje? Er is voor elk wat wils.

€30

De nagels worden mooi in vorm gevijld, nagelriemen worden verzorgd, velletjes en dode huid worden verwijderd. De nagels en de huid worden gevoed met handcrème en nagelriemolie.

€45

Biab staat voor builder in a bottle. Deze behandeling is geschikt voor mensen die van nature een stevigere nagel hebben. Het is de vervanger van de vroegere gellak.

€52

Heb je nood aan versteviging van je nagels? Dan zijn gelnagels de ideale oplossing. Ze kunnen fijn gezet worden waardoor het er heel natuurlijk uitziet.

€60

Een nieuwe set gelnagels is voor mensen die nog geen gel op hun natuurlijke nagels hebben. Ben je een nagelbijter en wil je graag de stap naar gelnagels zetten? Contacteer ons dan even, wellicht is er wat extra aandacht nodig voor de manicure.

€0,50 - €8

Er zijn tal van mogelijkheden: verschillende kleuren, colorboom, ombre, chroom- of marmer effect, tekeningetjes, stickers, steentjes, … Je mag je gewenste design vooraf doorgeven, zo kunnen we eventueel wat extra tijd voor jou voorzien.

€42

Wil je graag op een verantwoorde manier afscheid nemen van je kunstnagels? Dan is deze behandeling iets voor jou. Ga niet zelf aan de gel trekken of vijlen, je zou hiermee de natuurlijke nagel erg kunnen beschadigen.