Your skin in expert hands

Of je nu op zoek bent naar een dagelijkse huidverzorgingsroutine, een specifieke behandeling of advies over huidproblemen, bij ons ben je altijd welkom!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te begeleiden in jouw reis naar een stralende huid en een zelfverzekerde uitstraling.

Bij onze gelaatsverzorgingen is 1 epilatie inbegrepen. Extra ontharingen kunnen mits betaling van een supplement.

GRATIS

Ontdek jouw unieke huidprofiel door een analyse met ons Observ-toestel. We bekijken de resultaten en ik help je graag op weg met een effectieve thuisverzorgingsroutine. Deze behandeling bevat een mini gelaatsverzorging zodat je kennis kan maken met de producten ideaal voor jouw huid.

€137

We starten met een uitgebreide analyse van jouw gelaat met behulp van onze huidscan. Op basis van de resultaten bieden we een op maat gemaakte gelaatsverzorging die perfect aansluit bij jouw unieke huidprofiel. Ervaar de voordelen van een gepersonaliseerde behandeling en laat jouw huid stralen!

€137

We leggen de evolutie van jouw huid graag vast met onze geavanceerde huidscan.

Na 3 à 6 maanden plannen we bij voorkeur een opvolg-verzorging in, zodat we het maximale uit jouw (thuis)verzorging kunnen halen en kunnen bijsturen indien nodig. Vervolgens verwennen we jou met een gelaatsverzorging speciaal afgestemd op de behoeften van jouw huid.

€67-199

Jouw huid is uniek en ondergaat voortdurend veranderingen door hormonale schommelingen, blootstelling aan de zon, stress, verandering van seizoen, ...

Het is noodzakelijk om onze verzorging aan te passen aan de noden van jouw huid om deze gezond én stralend te houden. We geven jou hierbijgraag persoonlijk advies.