Time to glow!

Mijn missie is om jou te laten “glowen”!

Elke vrouw is uniek en prachtig op haar eigen manier. Het is net die eigenheid die ik in de verf wil zetten.

Ik werk met de producten van MUD, deze zijn zeer hoog gepigmenteerd en garanderen een lange houdbaarheid. Daarnaast zijn de meeste producten vegan.

€60

Op basis van je huidige make-up routine bepalen we samen je look. Zo creëren we een make-up op maat van jouw wensen en die binnen de te realiseren mogelijkheden valt. Het resultaat zal zacht, stralend en glamoureus zijn.

€85

Make-up is zo'n krachtige tool ... als je weet hoe je 't kan gebruiken. Met een klein beetje, kan je vaak al een groot verschil maken!

Wil je jezelf leren maquilleren of wil je je skills wat bijschaven? In deze individuele workshop begeleid ik jou van A tot Z in het aanbrengen van een look op maat. We bekijken je huidige make-up routine en schaven deze bij waar nodig. Daarnaast leer ik jou hoe je je sterktes in de verf kan zetten.

€65 p.p.

Een workshop samen met je mama, zus of vriendinnen, klinkt leuk, toch!? Samen overlopen we de verschillende stappen in het aanbrengen van een mooie make-up, in een gezellig kader vergezeld van een hapje en een drankje.

Jullie gaan naar huis met een heleboel tips & tricks. Tip: ook leuk om cadeau te geven!

€200

Proficiat bride to be! Je huwelijk is één van de mooiste dagen uit je leven. Ik vind het dan ook een hele eer om hier aan te mogen bijdragen!

Om alles vlot en zorgeloos te laten verlopen op de grote dag, houden we 3 maanden tot 3 weken voor het huwelijk een proefmake-up.

We overlopen alle details, gaande van jullie huwelijksthema tot jouw jurk.

We bepalen samen een look waarin jij je stralend voelt. Ik noteer alles zorgvuldig en leg de look vast. De dag van het huwelijk kom ik aan huis en zorg ik ervoor dat jij er stralend uitziet! Je krijgt een lipstick cadeau, zodat je je lippen gedurende de dag kan bijwerken.

Noot:

Binnen de regio Herentals kom ik kosteloos aan huis, daarbuiten reken ik 0,45€/km aan. Er dient een voorschot van €90 betaald te worden na de proefmake-up.

In geval van annulatie, dient u 3 maanden op voorhand telefonisch contact op te nemen. Indien u later dan 3 maanden vooraf annuleert, zal 50% van de behandeling in rekening gebracht worden.

€55

Behoor jij tot de suite van een 'Glow by Donya'-bruid? Dan laat ik jou graag meestralen op de grote dag. Je mag een make-up verwachten, afgestemd op je feestkledij en wensen.

€10 – 30

Wil je je ogen extra laten knallen? Valse wimpers kunnen je ogen net dat tikkeltje intenser maken. Afhankelijk van jouw wensen, werken we met plukjes of een volledige strip. We bespreken samen de beste optie voor jouw ogen en look.

Graag deze optie selecteren bij het boeken, zodat er voldoende extra tijd voorzien wordt.

€15 – 55

Wenkbrauwen zijn het kader van je gezicht én bepalen je hele look! Omdat je met make-up beperkt bent in de vormgeving van wenkbrauwen, is het aan te raden om deze te laten bijwerken. De perfecte wenkbrauw is een mooie aanvulling bij je make-up look.

Kijk voor alle mogelijkheden bij de categorie “brows & lashes”.