Gelaatsverzorgingen

Voor de gelaatsverzorgingen werk ik met de producten van Germaine de Capuccini of de natuurlijke producten van Panhdy's™.

Elke gelaatsverzorging wordt uitgevoerd volgens de Kireimethode. Kirei staat voor schoonheid in het Japans. Deze methode heeft een uitstekend preventief anti-aging effect. Het verbetert de kwaliteit van de huid en zorgt voor een sensationele ontspanning van lichaam en geest.

Ik maak bij de verzorgingen van Germaine de Capuccini gebruik van het DTI toestel. DTI staat voor digitaal transdermaal introductiesysteem. Dit apparaat brengt de actieve ingrediënten op een veilige en zachte manier tot het gewenste huidniveau. Het versterkt het effect van de gelaatsverzorging.

De verschillende gelaatsbehandelingen kunnen ook in kuurvorm genomen worden. Een kuur is een reeks van 5 verzorgingen gespreid over 5 weken. Indien u hier interesse voor heeft, kan u me steeds contacteren en stel ik de ideale kuur voor u samen.

Ik raad altijd aan om de verzorging thuis verder te zetten, enkel een gelaatsverzorging om de zoveel tijd is niet voldoende. Ik geef u graag advies over de producten van Germaine de Capuccini of Pandhy's ™ die u thuis kan gebruiken.

De prijzen van de gelaatsverzorgingen zijn exclusief epilaties. Deze dient u als supplement bij te nemen.

The classics

Standaard gelaatsverzorgingen geschikt voor elke leeftijd. (exclusief epilaties)

Pandhy's

Een behandeling met natuurlijke ingrediënten. Bij deze gelaatsverzorging gebruiken we de producten van Pandhy's™. De verzorging wordt volledig aangepast aan de noden van uw huid.

58-94,50

Options Universe

Een klassieke verzorging om het evenwicht te herstellen. Naargelang uw huidtype hydraterend, opspannend of zuiverend.

82

Jongerenverzorging

Een gelaatsverzorging voor de jeugd. De verzorging voor -21 jarigen bevat een reiniging, dieptereiniging, masker en dagcrème. (exclusief massage)

63

Purexpert

Een zuiverende behandeling die de nadruk legt op vernieuwen, herstellen en hydrateren. Het verkleint openstaande poriën en vermindert het aantal onvolmaaktheden. Purexpert zorgt voor een matglanzend, zuiver en egaal uiterlijk.

 

 

78

Royal Jelly

Deze verzorging op basis van koninginnegelei zorgt er voor dat alle sporen van stress verdwijnen.

De huid is gevoed, gerevitaliseerd, stevig en straalt. 

75

Anti-age

Gelaatsverzorgingen die specifiek anti-age werken. Geschikt vanaf 21 jaar. (exclusief epilaties)

Beauty in-fusion

Het schoonheidsinfuus voor 30’ers, 40’ers en 50’ers. Bij deze verzorging werken we met een basisformule die heel vochtinbrengend is. Naargelang uw leeftijd en de behoefte van uw huid, voegen we één van de drie actieve serums toe.

79

Timexpert White

Een geavanceerde methode voor de behandeling van een doffe huid met hyperpigmentatie. Deze verzorging geeft uw huid een boost, gaat poriën verfijnen en zorgt voor een verhelderende teint.

104

Excel Therapy 0²

Onze huid staat bloot aan talloze dreigingen van buitenaf zoals uv-straling, vervuiling, stress, slaapgebrek,...

Daarom moet het afweersysteem van onze huid geactiveerd worden. Hierdoor gaan we vroegtijdige veroudering van de huid tegengaan.

Het is de ideale zuurstofkuur voor uw gelaat.

121

Hydracure

Een intensieve hydraterende verzorging met een onmiddellijk en langdurig resultaat. Deze verzorging op basis van hyaluronzuur en Japans thermaal bronwater geeft een vochtboost aan je gelaat.

94

Timexpert C+ (A.G.E.)

Deze behandeling is op basis van vitamine C, de anti-agingvitamine bij uitstek. 

Dit is ideaal voor mensen van wie de huid grauw, dof, vermoeid en futloos is door stress, slaapgebrek, voeding en tabak.

Na deze behandeling gaat uw huid stralen en er glad en fris uitzien.

 

94

Timexpert SRNS

Een behandeling die het anti-stress vermogen van uw huid gaat verhogen. Deze anti-rimpelverzorging laat uw huid herleven en neemt tekenen van vermoeidheid weg

108

Timexpert Rides

Een behandeling die de eerste rimpels en expressielijntjes opvult en vervaagt. Het maakt de huid zichtbaar gladder. Dit geeft een botoxeffect!

126

Timexpert Lift (IN)

Timexpert Lift (IN) pakt slapheid en verlies van volume in het gelaat aan. Deze verzorging werkt liftend, opvullend en spant de gelaatcontour op. 

 

127

For men

Een gelaatsverzorging specifiek voor de mannenhuid.

For Men

Een relaxerende, zuiverende gelaatsbehandeling op basis van vitamine C. Deze verzorging neemt tekenen van vermoeidheid weg, verfrist en verstevigt de huid.

88

Behandelingen bij kankerpatiënten

U heeft een grauwe teint, u verliest uw haar en wenkbrauwen, u heeft een vermoeide uitstraling? Dat is niet prettig maar wel heel normaal. Uw lichaam krijgt het hard te verduren door de ziekte en bovendien kunnen de behandelingen voor onaangename nevenwerkingen zorgen.

Iedereen ziet er graag goed uit. En wie er goed uitziet, voelt zich ook beter en heeft meer zelfvertrouwen. Een aangepaste verzorging zal helpen om typische bijwerkingen van oncologische behandelingen te verminderen.

U kan steeds een afspraak maken zodat we samen uw huid kunnen bekijken en ik u het juiste advies kan geven. Indien u wenst, kan u de producten voor de thuisverzorging hier aankopen.

De producten van Germaine de Capuccini voldoen aan 3 kwaliteitsnormen : ISO-, farmacie-, en econorm. Ze zijn vrij van dierenproeven en volledig op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze vormen geen gevaar voor uw huid.

Bestel een cadeaubon

Ga naar bestellen