Gelaatsverzorgingen

U kan bij Ripoza terecht voor verschillende gelaatsbehandelingen, volledig afgestemd op de noden van uw huid. Ook producten voor thuisverzorging zijn bij mij verkrijgbaar.

Elke gelaatsverzorging wordt uitgevoerd volgens de Kireimethode van Germaine de Capuccini en bevat 1 epilatie.

Kirei staat voor schoonheid in het Japans. Deze methode heeft een uitstekend preventief anti-aging effect. Het verbetert de kwaliteit van de huid en zorgt voor een sensationele ontspanning van lichaam en geest.

Bij de anti- age verzorgingen en de cosmeceutische verzorgingen, maak ik gebruik van het DTI toestel. DTI staat voor digitaal transdermaal introductiesysteem. Dit apparaat brengt de actieve ingrediënten op een veilige en zachte manier tot het gewenste huidniveau.

De verschillende gelaatsbehandelingen kunnen ook in kuurvorm genomen worden. Een kuur is een reeks van 5 verzorgingen gespreid over 5 weken. Indien u hier interesse voor heeft, kan u me steeds contacteren en stel ik de ideale kuur voor u samen.

The classics

Standaard gelaatsverzorgingen geschikt voor elke leeftijd.

Options Universe

Een klassieke verzorging om het evenwicht te herstellen. Naargelang uw huidtype hydraterend, opspannend of zuiverend.

55

So Delicate

Een professionele behandeling die een kalmerende en verzachtende werking geeft aan de gevoelige en snel geprikkelde huid. 

60

Jongerenverzorging

Een gelaatsverzorging voor de jeugd. De verzorging voor -21 jarigen bevat een reiniging, dieptereiniging, masker en dagcrème. (exclusief epilatie van de wenkbrauwen en massage)

40

Purexpert

Een zuiverende behandeling die de nadruk legt op vernieuwen, herstellen en hydrateren. Het verkleint openstaande poriën en vermindert het aantal onvolmaaktheden. Purexpert zorgt voor een matglanzend, zuiver en egaal uiterlijk.

 

 

60

Royal Jelly

Deze verzorging op basis van koninginnegelei zorgt er voor dat alle sporen van stress verdwijnen.

De huid is gevoed, gerevitaliseerd, stevig en straalt. 

65

Anti-age

Gelaatsverzorgingen die specifiek anti-age werken. Geschikt vanaf 21 jaar.

Beauty in-fusion

Het schoonheidsinfuus voor 30’ers, 40’ers en 50’ers. Bij deze verzorging werken we met een basisformule die heel vochtinbrengend is. Naargelang uw leeftijd en de behoefte van uw huid, voegen we één van de drie actieve serums toe.

65

Timexpert White

Een geavanceerde methode voor de behandeling van een doffe huid met hyperpigmentatie. Deze verzorging geeft uw huid een boost, gaat poriën verfijnen en zorgt voor een verhelderende teint

75

Excel Therapy 0²

Onze huid staat bloot aan talloze dreigingen van buitenaf zoals uv-straling, vervuiling, stress, slaapgebrek,...

Daarom moet het afweersysteem van onze huid geactiveerd worden. Hierdoor gaan we vrougtijdige veroudering van de huid tegengaan.

Het is de ideale zuurstofkuur voor uw gelaat.

85

Hydracure

Een intensieve verzorging voor onmiddellijke en langdurige hydratatie.

70

Timexpert C+ (A.G.E.)

Deze behandeling is op basis van vitamine C, de anti-agingvitamine bij uitstek. 

Dit is ideaal voor mensen van wie de huid grauw, dof, vermoeid en futloos is door stress, slaapgebrek, voeding en tabak.

Na deze behandeling gaat uw huid stralen en er glad en fris uitzien.

 

80

Timexpert SRNS

Een behandeling die het anti-stress vermogen van uw huid gaat verhogen. Deze anti-rimpelverzorging laat uw huid herleven en neemt tekenen van vermoeidheid weg

85

Timexpert Rides

Een behandeling die de eerste rimpels en expressielijntjes opvult en vervaagt. Het maakt de huid zichtbaar gladder.

Dit geeft een botoxeffect!

85

Timexpert Lift (IN)

Timexpert Lift (IN) pakt slapheid en verlies van volume in het gelaat aan. Rimpels gaan minder zichtbaar worden en de huid wordt gelift.

90

Cosmeceuticals

Met deze medisch-esthetische behandelingen richten we ons op huidverbetering. We maken gebruik van hoge concentratie aan ingrediënten, deze zijn van de beste kwaliteit.

Synergyage- Clinical Peels

Dit nieuwe assortiment van chemische peelings, zorgt voor de beste resultaten met minimale bijwerkingen. Ze zijn ook geschikt voor de gevoelige huidtypes.

60

Synergyage- Clinical

Doeltreffende huidverbetering voor couperose, rimpelvorming of rode vlekken. Naargelang het probleem wordt na een huiddiagnose de juiste behandeling gegeven, aangepast aan uw huidprobleem.

95

For men

Een gelaatsverzorging specifiek voor de mannenhuid.

For Men

Een relaxerende, zuiverende gelaatsbehandeling op basis van vitamine C. Deze verzorging neemt tekenen van vermoeidheid weg, verfrist en verstevigt de huid.

70

Behandelingen bij kankerpatiënten

U heeft een grauwe teint, u verliest uw haar en wenkbrauwen, u heeft een vermoeide uitstraling? Dat is niet prettig maar wel heel normaal. Uw lichaam krijgt het hard te verduren door de ziekte en bovendien kunnen de behandelingen voor onaangename nevenwerkingen zorgen.

Iedereen ziet er graag goed uit. En wie er goed uitziet, voelt zich ook beter en heeft meer zelfvertrouwen. Een aangepaste verzorging zal helpen om typische bijwerkingen van oncologische behandelingen te verminderen.

U kan steeds een afspraak maken zodat we samen uw huid kunnen bekijken en ik u het juiste advies kan geven. Indien u wenst, kan u de producten voor de thuisverzorging hier aankopen.

De producten van Germaine de Capuccini voldoen aan 3 kwaliteitsnormen : ISO-, farmacie-, en econorm. Ze zijn vrij van dierenproeven en volledig op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze vormen geen gevaar voor uw huid.

Bestel een cadeaubon

Ga naar bestellen